iYYo Electric vehicles
 
 Italcar Ev400

 

Stap in de toekomst van duurzame mobiliteit met de Italcar Ev400, een elektrische auto ontworpen voor comfortabel personenvervoer. Met zijn innovatieve glazen deuren biedt de Ev4 een panoramisch zicht voor zowel de chauffeur als de passagiers, waardoor elke rit een aangename ervaring wordt. 

Met zijn compacte afmetingen van 2860x1380x1723mm en korte draaicirkel, manoeuvreert de Ev400 moeiteloos door drukke stadsstraten en nauwe ruimtes. Of het nu gaat om het pendelen op een ziekenhuisterrein, het verkennen van de binnenstad of het verzorgen van rondleidingen, de Ev4 staat garant voor efficiënt en milieuvriendelijk vervoer en zoals u leest, u kunt er mee de openbare weg op. Extra bagage kan worden opgeborgen in de kofferbak en het voertuig kan worden uitgerust met een achterframe met rek voor het vervoer van bijvoorbeeld een rollator of rolstoel.
Aangedreven door 8x6V/220Ah onderhoudsvrije accu's of Lithium accu en met een krachtige 4 Kw onderhoudsvrije motor, biedt de Ev400 niet alleen stille prestaties, maar ook betrouwbare kracht voor elke rit. Bovendien biedt het ruime ontwerp voldoende mogelijkheden om uw logo en informatie van uw stichting of bedrijf op het voertuig te plaatsen, waardoor het een uitstekend platform is voor branding en promot
ie.

Kies voor de Italcar Ev400 en maak een statement van duurzaamheid, comfort en stijl in uw personenvervoer.


Actieradius: tot ca 100 km (afhankelijk van accu pakket en overige omstandigheden)
Maximum snelheid: 40km/u
Accu: Lood of Lithium