iYYo Electric vehicles
 
 


 

  Victory

Ev2 Cargo van • Ev200 single cabin • Ev500 double cabin

 
Ev2 Cargo Van

Ontdek de ultieme vrijheid van mobiliteit met de Victory Ev2 Cargo Van. Met een indrukwekkend laadvolume van 4.8m³, laadvermogen van 860kg en ruimte voor twee personen, biedt deze moderne bestelwagen een naadloze combinatie van functionaliteit en comfort voor de "Last Mile". De Victory Ev2 Cargo Van is ontworpen met het oog op veelzijdigheid, met diverse configuratiemogelijkheden die het rijden veraangenamen.


Stap in een interieur dat is ontworpen voor praktisch gebruik en comfort. De zijdeur en twee achterdeuren maken het laden en lossen moeiteloos, terwijl het interieur een oase van rust biedt voor bestuurder en passagier. De Victory Ev2 Cargo wordt geleverd inclusief alle mogelijke opties. En staat gara
nt voor een betaalbare, soepele en plezierige rijervaring. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van de Victory Ev2 Cargo Van. 


Actieradius (gecombineerd - stad) : tot ca 245 - 300km (afhankelijk van div. omstandigheden)  Snelladen mogelijk: 80% in ca 45 min
Maximum snelheid: 100km/u
Accu: Lithium


Ev200 single cabin • box 

 


 

In de Victory EV200 komen praktisch design en efficiëntie samen in de single cabin voor 2 personen met box . Met een indrukwekkend laadvolume van 6,58m³ en een laadvermogen van 1075kg, biedt onze EV200 de perfecte oplossing voor al uw transportbehoeften voor "de Last Mile". De Victory EV200 is ontworpen om uw werk gemakkelijker en efficiënter te maken. Dankzij het ruime laadvolume kunt u moeiteloos grote ladingen vervoeren, of het nu gaat om pakketten, gereedschap of andere apparatuur. Het hoge laadvermogen zorgt ervoor dat u meer kunt meenemen zonder concessies te doen aan prestaties of veiligheid. Maar dat is niet alles! Onze EV200 wordt geleverd met verschillende opties die het rijden nog aantrekkelijker maken. Geniet van het gemak van een soepele en stille rit dankzij het elektrische aandrijfsysteem. Met zijn compacte formaat en wendbaarheid is de EV200 perfect geschikt voor zowel stadsstraten als snelwegen. Bovendien zorgt het milieuvriendelijke karakter van elektrisch rijden ervoor dat u niet alleen bespaart op brandstofkosten, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleint. Kies voor de Victory EV200 en ervaar de perfecte combinatie van ruimte, kracht en efficiency. Maak uw transporttaken eenvoudiger en effectiever met onze betrouwbare en veelzijdige elektrische bedrijfswagen. 


Actieradius (gecombineerd - stad) :  tot ca  245 - 300km (afhankelijk van div. omstandigheden)
Maximum snelheid: 100 km/u
Accu: Lithium


 
 

Ook verkrijgbaar in


Ev200 single cabin • pick up uitvoering


Afmeting laadbak: 2900x1540x375 mm

Actieradius (gecombineerd - stad) : tot ca 245 - 300km (afhankelijk van div. omstandigheden) 
Maximum snelheid: 100km/u
Accu: Lithium
 

Ev500 double cabin • pick up


Ontmoet de toekomst van werkpaarden - de Victory EV500 pick-up met dubbele cabine. Krachtig en emissievrij, dit elektrische juweeltje combineert goede prestaties met duurzaamheid. Met ruimte voor vijf passagiers en een indrukwekkend laadvermogen van 975 kg, staat de EV500 klaar om elke taak aan te pakken. De royale laadbak, met afmetingen van 2160x1540x375mm, biedt voldoende ruimte voor al uw vracht. Maar het draait niet alleen om kracht en capaciteit - de EV500 is ook gebouwd met het oog op comfort. Met diverse opties zoals luxe interieur, geavanceerde infotainment en geavanceerde veiligheidsfuncties, biedt dit voertuig een zeer goede rijervaring. Stap in de toekomst van mobiliteit met de Victory EV500 en ontdek een nieuwe standaard van efficiëntie en comfort. Actieradius (gecombineerd - stad) : tot ca 245 - 300km (afhankelijk van div. omstandigheden) 
Maximum snelheid: 100km/u
Accu: Lithium